kaziu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2014 Witam, Mam duży problem z konfiguracją poczty na Debian 7. Na poprzedniej wersji nie miałem większych problemów jednak na Wheezym mnie to przerasta. Korzystałem z wielu poradników jednak nic nie pomaga. Poczta działa, gdy wysyłam pocztę na user@mojadomena.pl to dostaję w konsoli komunikat you have mail, wysyłanie poczty z postfixadmina też działa. Do roundcube'a mogę się zalogować jednak ani wysyłanie ani otrzymywanie maili nie działa. Próbowałem wielu sposobów z SSL, bez SSL, kilku poradników...nic nie pomaga. Bardzo dużą przeszkodą są logi, mail.log jest pusty...postfix nic nie loguje :/ więc ciężko zorientować się co się dzieje. Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) Skoro przyklejenie paru komend z howto Ciebie przerasta to może jednak napisz w http://www.webhostingtalk.pl/forum/16-oferty-pracy-zlecenia. Zacznij od naprawienia logów. Pokaż: /etc/rsyslog.conf Edytowano Marzec 28, 2014 przez Rbit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Wiesz nie pomagaj mi jeśli nie chcesz i daruj sobie takie teksty: Skoro przyklejenie paru komend z howto Ciebie przerasta to może jednak napisz w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2014 Temat już nie aktualny, poradziłem sobie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach