yogi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Witam, potrzebuję serwer dedykowany pod zdalny pulpit na którym na raz będzie przebywać 10+ osób. Nie będzie to działanie all time, tylko pojedyncze wejścia w celu użycia pewnych programów. Jeszcze warto wspomnieć, że na zdalnym pulpicie będzie uruchomiona jeszcze jedna wirtualna maszyna na której będzie następny system - system główny+wirtualna maszyna. Wszystko to musi chodzić płynnie. Dysk minimalnie : 50GB RAM: minimalnie 8GB No i przede wszystkim dobre łącze. Na dzień dzisiejszy najlepszą ofertę ma soyoustart.pl - czy są jakieś alternatywy? Dużą rolę odgrywa tutaj cena. Pozdrawiam Edytowano Marzec 23, 2014 przez yogi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 Napisz do Mintshost z prośbą o ofertę skierowaną specjalnie dla Ciebie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 Mam tam VPS na Windows wykupionego na kwartał - właśnie napisałem o zwrot kosztów. 4 dni - zaczął mulić aż w końcu padł. P.S. Mam nadzieję, że walną się w pierś i dostanę zwrot pieniędzy. Dlatego mintshost odpada. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 Jaki budżet na serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) 180zł, jeżeli parametry będą lepsze niż w pierwszym poście. No i jakieś gratyfikacje - ponieważ jestem zdecydowany zapłacić za rok z góry. Edytowano Marzec 23, 2014 przez yogi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 Skontaktuj się z firmą globalnetwork.pl o indywidualny pakiet lub skompletowanie jakiegoś fajnego dedyczka. Pod względem łączy cena adekwatna do jakości. Niedługo też podepną antyDDoS do wszystkich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 Skontaktuj się z firmą globalnetwork.pl o indywidualny pakiet lub skompletowanie jakiegoś fajnego dedyczka. Pod względem łączy cena adekwatna do jakości. Niedługo też podepną antyDDoS do wszystkich usług. Dziękuję. Poszło zapytanie do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Witam, HP DL120G7 Intel E3-1220L 8GB RAM 1TB HDD 5TB traffic KVM/IP Windows 2008STD R2 220PLN netto. Lokalizacja Niemcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach