yogi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 Witam, Mam problem z odpaleniem console w proxmox. Zamontowałem jako .iSO windows Xp i odpaliłem maszynę. Niestety po odpaleniu console wyświetla mi się po prostu czarny ekran. W status widnieje komunikat : Internal-error a w logach: TASK ERROR: command '/bin/nc -l -p 5900 -w 10 -c '/usr/sbin/qm vncproxy 100 2>/dev/null'' failed: exit code 1 Nie wiem czy to ma związek z tym czy z czasem oczekiwania przy przyznawaniu uprawnień Java, no ale nie zmienia to faktu, że widzę tylko black screen. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 Zaaktualizuj proxmoxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2014 Nie pamiętam czy miałem taki błąd, ale musiałem w ustawieniach JAVY zmienić uprawnienia do domeny na której stoi proxmox i poszło. Java coś Ci marudzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach