mirosz301 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2014 Mam serwer dedykowany w 1and1.pl i w sumie po przeprowadzonej konfiguracji jestem z niego zadowolony.Dokładnie mówiąc po konfiguracji okazało się, że na tym serwerze jest jeszcze sporo wolnych zasobów, a więc chciałem dodać drugą stronę. Tutaj zaczyna się problem, bo jak kupowałem serwer, to brałem opcje z zarządzaniem i teraz mam panel zarządzania 1and1. Teoretycznie powinno być prosto,a więc dodaję nowa domenę, przekierowuje ją na nowy katalog i powinno działać,ale nie działa. Każdą jedną domenę przekierowuje mi na stronę, która znajduje się w głównym katalogu, czyli "./ " W sumie po kilkudziesięciu próbach raz to przekierowanie zadziałało, ale po usunięciu plików z katalogu i wrzuceniu nowego skryptu wszystko wróciło do norm, czyli zamiast przekierować na katalog, to przekierowuje na katalog główny. Mozna to przekierowanie jakoś inaczej zrobić, niż tylko z panelu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2014 to brałem opcje z zarządzaniem No to dzwonisz do supportu i robią ci co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirosz301 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 W ramach "zarządzania" nic nie pomagają, a co najwyżej gwarantują, że serwer będzie cały cas działał. Trzeba powiedzieć, że trzymają się swoich zasad w każdym aspekcie, bo serwer od ponad roku ma Uptime 100%, ale oczywiście na żadną pomoc od nich liczyć nie można . Nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 To chyba najwyższy czas rozejrzeć się za lepszą firmą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach