misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 Witam,Sprzedaje środki w systemie dotpay.pl które zarobiłem na sprzedaży kluczy do gier około 2 lat temu.Jako że około 2 lat temu wyjechałem zagranice i nie wiedziałem że w systemie dotpay.pl takie środki trzeba wypłacić w ciągu 2 lat to znaczna część pieniążków po prostu mi przepadła, a aktualnie zostało na koncie 1100złPo odiliczeniu wszystkich prowizji i podatku zostaje jakieś 800zł do kieszeni.Całość sprzedam za 490zł - oczywiście wystawiam aukcje na allegro także nie ma obaw przed żadnym oszustwem.Więcej info na pm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2014 Nie rozumiem, sprzedajesz konto dotpay na którym jest 800zł w kieszeń za 490zł? Przecież odbiór tych pieniędzy to kwestia wysłania 1 podpisanej faktury nawet zza granicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) W tym rzecz, że dotpay nie wypłaca kasy w terminie. O kapustę od nich trzeba błagać i dzwonić Poczytaj po forach jak kantują Za to bym 100pln nawet nie dał Edytowano Marzec 21, 2014 przez IStreamPL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach