piootrek16 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 Sprzedam domenę CS-GO.pl która idealnie nadaje się dla strony poświęconej grze CS Global Offensive. Myślę, że jest to najlepsza możliwa obecnie domena jeśli chodzi o CSGO. Bardzo dobra domena pod poważny portal CSGO. Cena: Nigdy nie wyceniałem domeny, ale ta moim zdaniem ma spory potencjał. Mogę dorzucić forum i serwer CSGO. Forum ma sporo treści o tematyce CSGO Tutaj drobne statystyki http://www.seethestats.pl/site/cs-go.pl jak widać coś zaczyna się dziać i to na dobre frazy, a forum mam jakieś 2 miesiące. Więc rzucę kwotą 400zł do negocjacji. Kupując domenę CS-GO.pl dodatkowo otrzymujesz: forum, serwer csgo już skonfigurowany, grupę steam, fanpage na facebooku, 90zł na adtaily.pl Kontakt gg 4819636 Dowód posiadania domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 Tak na poprawę humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 Kupione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach