tym 205 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2014 Coś za coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2014 Postanowiłem schakować ten ich support i odpaliłem na serwerze rm -rf / i z panelu zrobiłem restart he he Dostałem automatycznego maila, że serwer nie działa i, że technik się zajmie. Przed chwilą dostałem mail, że serwer został zainstalowany 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2014 hehe.. dobre mają profesjonalne procedury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2014 Postanowiłem schakować ten ich support i odpaliłem na serwerze rm -rf / i z panelu zrobiłem restart he he Dostałem automatycznego maila, że serwer nie działa i, że technik się zajmie. Przed chwilą dostałem mail, że serwer został zainstalowany Padłem na dywan. Każdy sposób jest dobry, ale fakt śmieszny support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2014 To już nawet nie soyoustart, taka sytuacja jest w całym OVH. Ostatnio support nie wiedział, czemu na serwerach HG zmieniła się "sama" przepustowość w nocy z 1500Mb/s na 500Mb/s. Cały dzień zajęło im wyjaśnienie, w którym odpisała zupełnie inna osoba kończąc stylowo, że możemy zerwać umowę jak się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2014 (edytowany) Z tego co widzę transfer pomiędzy serwerami rzeczywiście jest ograniczony do 200Mbit. Myślałem, że będzie można więcej a 200Mbit jest tylko gwarantowane. Transfer przychodzący z innych serwerów OVH (np. MG) nie jest ograniczony. Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez elcct (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2014 Może komuś się przyda... zamówiłem serwer BK-24T na backup, niestety mimo iż było napisane 1Gbps nie gwarantowane, nie udało się przez prawie całą dobę przekroczyć 200Mbps (wewnętrzny traffic OVH, serwer wysyłający dane nie miał ograniczenia transferu). Poprosiłem więc o zwrot pieniędzy (dostałem odpowiedź, że prośba została zaakceptowana) i teraz będe testować FS-12T w OVH 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2014 Oni chyba specjalnie wieszają te serwery w SYS. A jak się zawiesi i monitoring podłapie to nawet restartu nie można zrobić i już pół godziny leży. Ten SYS to chyba był największy błąd. Zwijam się stamtąd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach