lou. 11 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Witajcie! Chciałbym was zapytać czy znacie kogoś kto tworzy lub sprzedaje szablony dla silnika MyBB. Jeżeli jest ktoś kto potrafi wykonać coś takiego to proszę podać cenę i skontaktować się ze mną. Mile widziane jakieś portfolio. Pozdrawiam! (Forma płatności: Przelew lub inna forma płatności ustalona z autorem. Nie bawię się w SMS, doładowania itp. Żyjemy w XXI wieku i prawie każdy ma dostęp do konta bankowego.) Edytowano Marzec 18, 2014 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Mogę stworzyć za 300zł. Nawiasem mówiąc wypełnij pole "cena" o maksymalną kwotę jaką jesteś w stanie zapłacić. Portfolio Zakodowane style Edytowano Marzec 18, 2014 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polan 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2014 Jestem w stanie to wykonać, odezwij się do mnie na PW. Obecny mój projekt to www.serwerycs.eu co do ceny możemy się dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach