adus10 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Witam! Kilka pytań. 1. Gdzie mogę tanio zarejestrować domenę .NET? 2. Ewentualnie mógłbym wyrwać jakąś jakąś 3-literówkę za >180zł. Tylko czy się opłaci? Bo to losowanie jak w LOTTO. 3. Która z tych domen będzie najlepsza?: premgen.net premiumgenerator.net dl4free.net bplg.net (pierwsze litery sloganu) aaca.net (inne litery, wydaje mi się dość fajna) 4. OVH.net będzie dobrym wyborem? Serwis związany z pobieraniem plików. Edytowano Marzec 16, 2014 przez adus10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 1. OVH, Namecheap. 2. To Tobie ma się opłacić, nie nam. Jeśli uważasz, że warto, to kup. 3. moim zdaniem, dl4free.net 4. Będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 2. Ewentualnie mógłbym wyrwać jakąś jakąś 3-literówkę za >180zł. Tylko czy się opłaci? Tak kwestia ma zbyt wiele czynników. Wszystko zależy od tego jaki serwis będzie podpięty pod domenę. Osobiście uważam, że taka cena za 3 literówkę jeżeli jest z rozszerzeniem .net jest dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robekarkus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Ale trzeba patrzeć też na to ile będziemy płacić w momencie przedłużenia domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adus10 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Sobie trochę pomyślałem i ta 3-literówka nie jest opłacalna. Dajmy na to, że 3 osoby będą ją licytować, pierwszy za 400, drugi za 180, a trzeci za 1000zł. Wygrywa ten, kto da więcej. Ci co dali mniej to i tak muszą za to zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Ostatnio ktoś sprzedawał 3literówki za grosze - ja kupiłem pcy.pl za 30 zł, więc zależy gdzie czego szukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adus10 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Tylko nie należy zapominać, że domena .pl to domena krajowa, a domena .net ogólnoświatowa, więc ceny będą analogicznie wyższe. Ja nie mam zamiaru wydawać na tą domenę fortunę, ponieważ myślę, że domena dl4free.net będzie dobrym wyborem. W dodatku wydaje mi się chwytliwa. Zna ktoś może jakieś markety domen godne polecenia? Edytowano Marzec 26, 2014 przez adus10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach