jensej 2 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Witam, proszę o ocenę. Co wypadało by poprawić/dodać z funkcji/grafiki. itp. Grafikiem nie jestem dlatego większość elementów to CSS. http://jensej.sax.pl Edytowano Marzec 15, 2014 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Czcionka mi się strasznie nie podoba i to wszędzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel5 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 wg mnie czcionka jest ok. do samego skryptu nie mam zastrzeżeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marches 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2014 Według mnie najważniejsza w tego typu serwisach jest nawigacja, a nie szukanie serialu czy filmu cholera wie gdzie i jak, czyli dobra wyszukiwarka to podstawa, nowości na widoku, wręcz ich eksponowanie, bo szczególnie serialowcy tylko na to czekają. Także jeszcze pracy przed Tobą, bo taki skrypt z allegro można mieć za 300zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barney555 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2014 Wydaje mi się że nad grafiką powinienieneś trochę jeszcze poprawcować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek2300 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2014 Jak na nie-grafika to jest całkiem ok, ale czcionkę mógłbyś zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawlakAutomat 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2014 Strona całkiem OK pod względem funkcjonalnym. Prosta w nawigacji i tak właśnie ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 Czcionki trochę rażą po oczach. Do tego albo flat albo gradienty. Troszkę pomieszane. Niektóre elementy też nie pasują, np. ikonki gwiazdek przy ocenie filmu ni jak nie pasują do stylu szablonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 wgląd do panelu admina dla wszystkich? nie ładnie http://jensej.sax.pl/admin/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) wgląd do panelu admina dla wszystkich? nie ładnie http://jensej.sax.pl/admin/ to nie działa, dlatego dostępne, niechce mi się kończyć bo robiłem 4fun. Co do grafiki, to niestety nie mam wyczucia, także troszkę kiszka. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 A mi się podoba Kolorystyka jest w porządku, nie razi po oczach, ale jest wyrazista, nawigacja czytelna, podział filmów na kategorie też. Trochę zmieniłabym sam układ treści na głównej - Facebook gdzieś na dół, a najnowsze filmy/seriale widoczne od razu, a nie po zjechaniu w dół. No i napisać jednak ten regulamin Teraz tylko zdobyć użytkowników i śmiga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach