limes 27 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Witam, jeżeli miałby ktoś i nie korzysta z licencji TS3 na 512 slotów oraz mógłby udostepnić to z chęcią ją przyjmę. Moja wygasła z powodu dłuższego nie korzystania, a nie są już rozdawane nowe licencje. Prosze o kontakt na pw. Pozdrawiam, limes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Jest to sprzeczne z warunkami licencji TS3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Skoro wygasła bo nie korzystałeś to do nich napisz,a jak masz stara to wyślij im w załączniku. Szybciej sie za to wezmą. Ja tak sprawę załatwiłem w 1 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScrepT 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Poczekaj parę dni i pewnie znowu otworzą podania. Ostatnio też zamknęli na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Witam, jeżeli miałby ktoś i nie korzysta z licencji TS3 na 512 slotów oraz mógłby udostepnić to z chęcią ją przyjmę. Moja wygasła z powodu dłuższego nie korzystania, a nie są już rozdawane nowe licencje. Prosze o kontakt na pw. Pozdrawiam, limes Skoro licencja leżała odłogiem przez tyle czasu aż ją wyłączyli, to nie rozumiem po jakiego grzyba potrzebna Ci nowa. 32 sloty Ci nie wystarczą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Ok dzięki za info ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach