MED 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 (edytowany) Witam,Problem przy stawianiu serwera danej gry jest taki, że korzysta ona jedynie z jednego rdzenia, tak więc nie ważne dla mnie jest ile jest tych rdzeni, ale jakie mają taktowanie. W miarę szybki odczyt/zapis danych z dysku o pojemności przynajmniej 30 GB oraz przynajmniej 4 GB ramu. Z racji, że różnie to wszystko działa, chciałbym mieć przynajmniej jeden dwa, dwa dni testu takiej maszyny. Poszukuję dobrego rozwiązania, a zarazem niezbyt drogiego, co moglibyście mi polecić? Edytowano Marzec 14, 2014 przez MED (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 TheForgottenServer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Biznes-Host.pl w i7 oferuje około 3.5Ghz Procka. Polecam jak taki miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Powiedz o jaki silnik gry chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MED 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Minecrafta, który niestety nie wspiera więcej niż jednego rdzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Napisz do Mintshost w sprawie vps'a KVM - myślę, że dobiorą parametry odpowiednio do Twoich potrzeb : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Co Ty za bzdety opowiadasz o Minecrafcie?! Zresztą, pisz takie coś na GHT nie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach