xroberto783 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Macie jakieś opinie na temat konfiguracji serwerów w tej firmie http://sys-com.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Poszukaj na forum. Bardzo dużo ludzi poleca usługi Miłosza i spółki. Z ich usług korzystają też firmy które udzielają się na WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xroberto783 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 ok poszukam, coś mi się obiło o uszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Szeptanka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Szeptanka ? Nic mi nie wiadomo na ten temat. Ale jak masz twarde dowody na to, to chętnie posłucham A i jakoś nie widze sensu uprawiania szeptanki na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Bez spiny, to tylko takie pytanie które mi się nasunęło patrząc na datę rejestracji, nazwę użytkownika i maila użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Dobra dobra Też to sprawdziłem i dodałem temat do obserwowanych żeby śledzić wydarzenia W każdym razie, jeśli kolega xroberto783 będzie mieć jakieś pytania, to zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Ale jak masz twarde dowody Proszę Cię Miłosz nie używaj tych słów razem. Jak to czytam to mam pewną reklamę przed oczami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 hehe, no już dobra, odpuszczamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 http://webax.pl/topic/1447-czy-kto%C5%9B-korzysta%C5%82/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 :wacko: :wacko: WTF.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 :wacko: :wacko: WTF.. Tak to jest MIłosz jak gimbaza zacznie się interesować poważnymi tematami Swoją drogą od kiedy to szeptanka jest chamska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Miłosz, nie przejmuj się. Ja miałem "trudne początki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2014 Po prostu jakiś gość postanowił sobie pospamować i tyle. Lotto w to, mam poważniejsze rzeczy na głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach