ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 (edytowany) Sublime Text 2 ma dość dużo fajnych szablonów, ale nie było żadnego który by mi się spodobał, więc zrobiłem własny na czarnym tle. Załączam go do postu. Instalacja: Rozpakowac i skopiować do .../Data/Packages/Color Scheme - Default/ , potem Preferences / Color schema i klik na ednet. Ednet.zip Edytowano Marzec 13, 2014 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 1. pics or didn't happen 2. http://daylerees.github.io/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 wyedytowalem i dodalem screena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2014 Ale wali po oczach Dlatego nie moglem w gotowych schematach znaleźć takiego co by mi odpowiadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach