makary23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2014 Jak w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2014 U mnie działa: Gdańsk 9.16 msPoznań 10.17 msTuchola 14.11 msFrancja 33.72 ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2014 Badanie 91.203.223.30 szybki-serwer.pl has address 212.59.240.15 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2014 Oba IP należą do Livenet, więc się nie dziwię. Swoją drogą - mi działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makary23 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Czy od wczoraj szybki-serwer.pl znowu ma problemy ? Nie ma nawet dostępu do panelu http://szybki-serwer.pl Coś ktoś wie? Napisałem do bok@.... ale na razie cisza, Piotr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Coś ktoś wie? Napisałem do bok@.... ale na razie cisza, https://www.facebook.com/duupl/posts/639039766180912 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Takie małe OT. Kocham płacz "Co to ma być! Uciekam stąd! Muszę przenieś się gdzieś indziej"... Jakby żadna firma hostingowa na świecie nie miała padów... Gościu któremu robiłem stronę a hostuje się w szybki-serwer też już do mnie dzwonił. Powiedziałem mu, żeby tak nie spinał pośladów, trzeba odczekać... Żeby tam jeszcze stał jakiś sklep internetowy czy coś... A on ma stronę swojej firmy, na której ma 10 UU dziennie bo nie chciał inwestować ani w SEO ani w promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revs 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 Od ponad tygodnia Szybki-Serwer.pl nie działa. Tutaj więcej od strony 20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 http://allegro.pl/duu-pl-znana-domena-i4324343089.html to chyba powoli wszystko wyjaśnia sytuację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 A czy oni czasem nie mieli serwerów w slaskdatacenter? teraz są w artnet.pl, panel klienta do dziś leży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia791 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2014 Nie działa mi strona od kilku dni. Wyświetla się błąd jFinalizer Error: cannot create file: /home/icp/domains/niagaraband.pl/public_html/cache/assets/044b42e53b0fc79a17ab61dd2721c3f1.css Czy ktoś wie o co chodzi? Zgłaszałam problem do szybkiego serwera, ale żadnej poprawy nie widać. Poza tym padł im kontakt mailowy. Czy warto tam zostawać, bo te awarie to dosyć często są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2014 Sprawdź prawa do /home/icp/domains/niagaraband.pl/public_html/cache/assets i katalogu cache albo wyłacz cache w CMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia791 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2014 Ja mam wyłączone cache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 Dalej nie działa. Kontakt z administracją jest zerowy.Czy komuś naprawili? Ogólnie już nie wierzę w to, że moją stronę naprawią. Ktoś zgłosił już sprawę do sądu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacektk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Witam Potwierdzam zerowy kontakt z kimkolwiek z szybki-serwer. Coś chyba próbowali ratować bo pojawiła się możliwość dostępu do skrzynki pocztowej zawierającą część starych e-maili Przesłałem właśnie korespondencję na slawus-f@tlen.pl (podano jako kontakt zastępczy) Zobaczymy. Moi zdanie po ponad miesiącu to już się nie wywinął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Profil na fejsie chyba już zlikwidowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BackupFTP.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 jest: https://www.facebook.com/duupl/posts/639039766180912 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Przepraszamy, ta strona jest niedostępna Kliknięty link mógł być uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Przepraszamy, ta strona jest niedostępna Kliknięty link mógł być uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta. Masz popsuty internet, mi działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Masz popsuty internet, mi działa A to ciekawe bo ja też mam: Przepraszamy, ta strona jest niedostępna Kliknięty link mógł być uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta. Możliwe że strona nie jest widoczna dla niezarejestrowanych użytkowników. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 A to ciekawe bo ja też mam: Możliwe że strona nie jest widoczna dla niezarejestrowanych użytkowników. U mnie też działa. Co ciekawe, po poprzednim poście też sprawdziłem i też działała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Firma mogłaby się poczuć i chociaż odsprzedać tych klientów aby nie utracili ciągłości usług a co dopiero utracić pliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Firma mogłaby się poczuć i chociaż odsprzedać tych klientów aby nie utracili ciągłości usług a co dopiero utracić pliki. A swoją drogą, to co tam się w ogóle stało? Bo usługi chyba jakoś przez miesiąc leżały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Nikt nic nie wie, ale domena duu była na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach