Melman 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2014 ja polecałbym z ISPconfig - uzywam do własnych celów - nie wiem jak wygląda wykorzystanie w firmie hostingowej, ale na własnym dedyku jest za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2014 ISPconfig jest bardzo dobry, u nas w firmie używają i z tego co widzę spisuje się nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeoAF 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2014 Też korzystam do sponsoringu ISPconfig i powiem jestem bardzo zadowolony. DA jest według mnie najlepszy z płatnych. Prosty, intuicyjny, tani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) Czy istnieją systemy programów punktowych opartych o zasady partnerskie? coś na zasadzie Programu Partnerskiego swojej firmy dostosowanej pod swój pomysł, skrypt taki musiałby się integrować z określonym panelem hostingowym. Oczywiście, kwestia licencji czy opłat innych z tego wynikających, jak najbardziej, jeśli nie ma takiego czegoś na rynku, to pozostaje mi jedynie zlecić projekt skryptu? Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez Weber (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dom 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2014 Przykładowo Hostbill posiada program partnerski na zasadzie % od sprzedanych usług. Klienci, którzy są w programie również mogą zwiększyć sprzedaż poprzez generowanie kodów zniżkowych , rezygnując z części swojego %, na rzecz większej ilości klientów, co przy przedłużeniu usług danego klienta może owocować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach