palkia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2014 Witam, Mam w firmie ovh zakupiony serwer dedykowany z oferty soyoustart.pl. Stoi na nim serwer ts3, serwer minecraft, oraz wkrótce serwer www. Chcę zrobić żeby wszystko stało na domenie np.domena.pl ale bez subdomen czyli bez ts.domena.pl. Domena również stoi w ovh. Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) TS: domena.pl:PORT Minecraft: domena.pl:PORT Strona: Domena.pl Postaw po prostu bind9 i skorzystaj z linku, który podesłałem żeby ogarnąć TSa. Edytowano Marzec 9, 2014 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2014 Jeśli masz tego Teamspeaka i Minecrafta na domyślnych portach, to nie trzeba SRV. Wystarczy A wskazujący IP serwera i wszystko (www, ts, mc) będzie działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palkia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) Dzięki już sobie poradziłem Edytowano Marzec 9, 2014 przez palkia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach