szefunio 2 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Witam. Szukam VPS z SSD. Moje oczekiwania: 1-2 core 1-2 GB RAM 10-20 GB SSD Łącze 100Mbit traffic: 100GB IP: 2 lokalizacja: PL, DE, NL Cena: do 50zł brutto/m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Ultimahost.pl - zdecydowanie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Digital Ocean. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Od siebie polecam ultimahost. Z kodami z mojej stopki może wyjść grubo poniżej 50zł/mc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szefunio 2 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Od siebie polecam ultimahost. Z kodami z mojej stopki może wyjść grubo poniżej 50zł/mc. Po co polecać i podawać kody, skoro wszystkie generują komunikat: Kod promocyjny nie istnieje, wygasł, został już wykorzystany lub nie dotyczy wybranego pakietu i okresu. Więcej informacji Pakiet ovz.4096, płatność 3 mieś. Czekam na inne oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Kod rabatowy: "VPS_50" działa poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Slaskdatacenter.pl, Mintshost.pl, Rootbox.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 "Łącze 100Mbit" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szefunio 2 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Slaskdatacenter.pl - miałem, dziękuje Mintshost.pl - jakoś nie podchodzi mi, nie toleruje namolności Rootbox.pl - nie przemawia do mnie, jak oficjalnie na głównej stronie, napisane jest że VPS to serwer dedykowany. Najlepiej wygląda ultimahost z kuponem 50%, wezmę na 3 miesiące ale co później? Cena bez promocji przekracza budżet i to znacznie. Może jeszcze jakieś propozycje się znajdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Może jeszcze jakieś propozycje się znajdą. W tym budżecie to chyba raczej DigitalOcean albo OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Weź na trzy miesiące, będzie dobrze to już będąc pewnym będziesz mógł wziąć z kodem np. na rok. Ok, trzeba będzie przenieść, ale przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz. Od siebie również polecam Ultimahost :-) Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 DigitalOcean - tylko 1 adres IP (można wynegocjować kolejne ale trochę trzeba pieniędzy miesięcznie zostawiać) a on chce dwa więc odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Jakie ma być zastosowanie tego VPS'a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szefunio 2 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Ok, decyzja zapadła. Ultimahost. Zobaczymy co będzie za 3 miesiące. Dziękuję wszystkim, pozdrawiam. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2014 Slaskdatacenter.pl - miałem, dziękuje Mintshost.pl - jakoś nie podchodzi mi, nie toleruje namolności Rootbox.pl - nie przemawia do mnie, jak oficjalnie na głównej stronie, napisane jest że VPS to serwer dedykowany. http://rootbox.com od większości różni się tym że posiada dedykowane zasoby wyłącznie dla danego serwera, czyli to co kupujesz jest dedykowane wyłącznie dla Ciebie bez współdzielenia z innymi. Jednocześnie dwa serwery mieszczą się w Twoim budżecie i spełniają wszystkie parametry jednocześnie gwarantując dedykowane zasoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszP 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Ja proponuje ramnode.com . Obecnie działa kod NOWAY42 dający 42% zniżki. OpenVZ 2 GB Ram 4 cpu 2x IP wychodzi około 55zl lecz jeśli wystarczy 1GB RAM i 4x CPU i chyba 2 IP masz na starcie, dyski SSD 60 GB, 3TB transferu to wychodzi 8,70 $ za miesiąc więc to prawie połowa tego co chcesz przeznaczyć, lokalizacja NL Lub KVM 1GB RAM, 4 CPU, 20GB SSD DYSK, 1Gbps Port3000GB Transfer, 1 IPv4 Address (+1 FREE), 16 IPv6 Addresses tylko aby dostac 2 IP musisz przy skladaniu zamowienia wybrac Extra IP Address kwota się nie zmieni a dostaniesz 2 IP Edytowano Marzec 8, 2014 przez TomaszP (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) \ czyli to co kupujesz jest dedykowane wyłącznie dla Ciebie bez współdzielenia z innymi. Jednocześnie dwa serwery mieszczą się w Twoim budżecie i spełniają wszystkie parametry jednocześnie gwarantując dedykowane zasoby. Każdy klient dostaje dostęp do macierzy na wyłączność? Podobnie vcpu też jest na wyłączność? Jak udowodnisz klientowi że z tego cpu które emuluje vcpu nikt inny nie korzysta? Gwarancja zasobów dla jednego klienta jest tylko w serwerach dedykowanych, nie zaś w "serwerach dedykowanych dla profesjonalistów" (czytaj vps z marketingiem) Edytowano Marzec 8, 2014 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2014 Po co polecać i podawać kody, skoro wszystkie generują komunikat: Pakiet ovz.4096, płatność 3 mieś. Czekam na inne oferty. Na płatnośc 3 mieś. działa(ł) tylko jeden kod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2014 Z naszej strony możemy zaoferować:Serwer VPS StarterProcesor: 3.2 GHzDysk: 50GB SSDPamięć: 3 GB RAMoraz transferem bez limituza 150zł rocznie! P.S - Koszt dodatkowego adresu IP to 10zł/mcSerdecznie zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi ofertami na stronie - Mintshost.plW razie szczegółowych pytań zapraszamy na nasza stronę gdzie nasz konsultant odpowie na Pańskie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szefunio 2 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2014 Mintshost.pl - jakoś nie podchodzi mi, nie toleruje namolności Jakbyś choć chwile poświęcił na zapoznanie sie z tematem to byś dostrzegł cytowany fragment oraz to, że już wybrałem. No ale ty i twoi poplecznicy rozsyłający PW z ofertami minthost wolicie być namolni. Może kiedyś nauczysz się, żeby ilość przekuć w jakość, bo właśnie przez namolność odpadliście w przedbiegach i nawet gdyby twoja oferta przebijała na głowę innych to nie zmieni to mojego zdania. Prosze o zamkniecie tematu, aby nie było dalszej "namolności". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach