tuchu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2006 Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam topic (jesli w zlym, to najmocniej przepraszam) szukam gotowego skryptu do korzystania z narzędzi do wyszukiwania i rejestracji domen ze strony WWW Klienta NetArt. Nazwa.pl podaje pelna specyfikacje ale niestety nie jestem az tak oblatany w temacie zeby samemu cos takiego napisac. za jakakolwiek pomoc z gory dziekuje pozdrawiam Tuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xebrii 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Witam,nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam topic (jesli w zlym, to najmocniej przepraszam) szukam gotowego skryptu do korzystania z narzędzi do wyszukiwania i rejestracji domen ze strony WWW Klienta NetArt. Nazwa.pl podaje pelna specyfikacje ale niestety nie jestem az tak oblatany w temacie zeby samemu cos takiego napisac. za jakakolwiek pomoc z gory dziekuje pozdrawiam Tuchu Odezwij sie na gg 8501573 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2006 Moze i ja dodam swoje kilka groszy do tematu ... Mnie interesuje skrypt/program do obslugi domen w DomainMaker, chyba ze polecacie cos innego. Potrzebowalbym (tak z glowy) - rejestracja domen - zmiana delegacji oraz danych kontaktowych - przedluzanie domeny - sprawdzanie czy domena jest wolna - jezeli jest jeszcze cos podstawowego to rowniez bylbym szczesliwy Czekam na kontakt/oferte Pawel P.S. Interesuje mnie tak naprawde sam program, wyglad kompletnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach