Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Witajcie Czy posiadacie notebooki, z których baterii jesteście bardzo zadowoleni?Osobiście poszukuję czegoś na studia w granicach 1500zł. Nie liczy się grafika, może być używany, poleasingowy... Główny nacisk kładę na szybkie działanie i długo wytrzymującą baterię. Co sądzicie o Dell Latitude E6410? Ktoś z Was taki posiada? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Czy posiadacie notebooki, z których baterii jesteście bardzo zadowoleni? Ja kupiłem w styczniu rok temu lapka ASUS X55A za 1400zł, codziennie użytkowany po jakieś 8h, czasami dłużej - ciągle na baterii. Dodatkowo w wakacje dość dużo gier się przez niego przewinęło no i na baterii. Opis i specyfikacja: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Jakiś czas temu kupiłem Asusa U36S z procesorem Intel i5 2,5GHz (2 rdzenie, 4 wątki) i kartą graficzną Geforce 610m za 1700zł~ i muszę przyznać, że warto było. Bateria trzyma bardzo długo, przy czytaniu e-booka około 6-7h (jest 6-komorowa, 5800 mAh). Laptop jest mały, poręczny i bardzo wydajny (Left 4 Dead 2 chodzi bardzo płynnie). Gdyby Ci się udało dostać takiego samego to na pewno byłbyś zadowolony - jedynym problemem jest to, że nie widzę tego modelu na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach