lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Witam sprzedam zmodyfikowany skrypt www. znanego i darmowego boosta serwerów Coynter-Strike. Oczywiście posiadam demo do podglądu: http://ditjysk.wirt12.biznes-host.pl/1/ Jeśli się skusiłeś i jesteś chętny zakupu, to zapraszam na mojego bloga: BLOG Posiadasz więcej pytań pisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Ciekawe co na to licencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Czlowieku Jaka licencja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Licencja zakazuje sprzedawania tego skryptu. A to że zrobiłeś szablon to mało kogo obchodzi. Skrypt jest za darmo, szablon taki można zrobić w kilka chwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Licencja zakazuje sprzedawania tego skryptu. A to że zrobiłeś szablon to mało kogo obchodzi. Skrypt jest za darmo, szablon taki można zrobić w kilka chwil Oczywiście zgodzę się że licencja zakazuje sprzedaż, skryptu. Urzytkownicy odwiedzający mojego bloga nie muszą kupować mojej modyfikacji posiadaja odnośnik do twojego tematu na PB. Dodam że nie tylko styl zostal zmodyfikowany, zostało dodane kilka innych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2014 (edytowany) Lista jest darmowa tak samo jak master server, podrawiam kupujących! "Autor" nawe nie przetłumaczył tego do konca -webkit-border-radius:0px; /* красивости в виде скругленных углов */ -moz-border-radius:0px; border-radius:0px; line-height:normal; color:#FFF; text-decoration:none; -webkit-box-shadow:0 0 0px #000; /* красивости в виде тени */ Jeżeli dalej twierdzisz że to twoje, zapraszam: http://serwery.csx-scripts.pl/ Edytowano Marzec 2, 2014 przez Viva (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2014 Autora tematu nagrodziłbym banem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach