sebastian ditrich 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Witam wszystkich ,chciałbym dac do oceny mój nowy portal www.lusi.pl ,głównie chodzi mi o grafike .Dziękuje z góry i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barney555 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Pod względem graficznym strona jest dobrze wykonana, mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Takie umieszczenie reklamy jest nawet niezgodne z regulaminem Google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2014 Bardzo nieintuicyjne zwijanie reklamy. Wielu użytkowników nie będzie wiedziało jak ją zwinąć i zaakceptować politykę cookies. Lepiej będzie jak pionowe bannery z adsense umieścisz na stałe na stronie po prostu. Albo pomiędzy wpisami, np. co 5 będzie reklamą. Sam lay trochę niedopracowany jeszcze moim zdaniem. "Like it" zjeżdża na przyciski "logowanie" i "rejestracja". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marko988 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2014 Również nie mam zastrzeżeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach