macek96 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Witam mam do sprzedania domenę na az.pl , hosting www (z obslugą corn) + skrypt itp , sprzedam całość DOMENA : i-surf.pl Na tym serwisie możecie zarobić sporo zł sprzedając reklamy Niestety z braku czasu nie mogę się tym zajmować ;/ sprzedam .licytujcie ! Licytacja tylko na tym forum , Pozdrawiam Domena oplacona na około 11 miesięcy , Kontakt tu na forum. ew gg 34813216Cena do licytacji : od 35 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Strona nie działa az.pl dobry hostink wybrałeś :> Jakie dochody obecnie masz w skali miesiąca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 już działa. po 7 dniach na allegro 20 zł zarobiłem na allegro jak się wystawia to można zarobić dodam , że sprzedawałem jak nie miałem ani jednego pozytywu , to była moja pierwsza sprzedaż mam jakies niecałe 2 tyg na sprzedaż , później wyjeżdżam Wystarczy trochę poreklamować i zarobki się zwiększą , po jakimś czasie miesięcznie można zarobić ok 1000 zł , hosting zawsze mozna zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Wystarczy trochę poreklamować i zarobki się zwiększą , po jakimś czasie miesięcznie można zarobić ok 1000 zł , Takie bajki to można dzieciakom na dobranoc opowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macek96 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 jak byś się postarał to czemu by nie mogło być to realne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Całe 10 dni w sieci i jeszcze ukryty fejsbukowy lajk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) jak byś się postarał to czemu by nie mogło być to realne ? Jak ktoś miałby się starać to nawet nie brał by pod uwagę tej dennej oferty. Zero statystyk, zero historii, skrypt za pińć zł i jeszcze wmawiasz komuś bajki o zarobkach 1000 zł / miesiąc. Chyba nie chcesz być traktowany poważnie. Edytowano Luty 26, 2014 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach