Vonrive 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Cześć, poszukuję fajnego, taniego VPS'a jedynie pod TeamSpeaka. Nie znam się na żadnych OVZ, KVM czy coś tam innego lecz jeżeli będzie trzeba to się podszkolę Ważne żeby VPS był w stanie utrzymać 50+ userów, by nie było lagów ani ataków DOS. Budżet na taki VPS to 25-35 zł miesięcznie. Byłbym wdzięczny gdybyście przedstawili mi kilka możliwości zakupu Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 A ja ci polece VPS z hosteam.pl Polska firma, ochrona ddos. Widze, że pierwszy raz będziesz uruchamiał serwer teamspeak3 dlatego moim zdaniem lepiej postawić na polską firmę i support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonrive 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 TeamSpeak 3 uruchamiałem już kilka razy, obecnie posiadałem go na darmowym VPS'ie i zaczęły się DOS'y przeprowadzane przez zbanowanych użytkowników Szukam dlatego czegoś lepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Przed DDoSami nic cie nie uchroni... Możesz zainteresować się VPS w OVH. Ten najniższy pakiet posiada Anty-DDoS i pod serwer TS3 spokojnie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonrive 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 A co myślicie o VPS na fiberhost? Pasowało by mi bo mają możliwość wpłacania SMS, PSC itd itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 A co myślicie o VPS na fiberhost? Pasowało by mi bo mają możliwość wpłacania SMS, PSC itd itp 7. W przypadku gdy na serwer klienta są wykonywane stałe ataki DDoS administracja ma prawo zawiesić serwer bez zwrotu pieniędzy. Źródło: http://fiberhost.pl/page.php?id=2 Jeżeli w tej chwili masz już ataki DDOS na serwer skorzystaj z oferty hosteam.pl lub OVH, tak jak radzą ci moi poprzednicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonrive 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 7. W przypadku gdy na serwer klienta są wykonywane stałe ataki DDoS administracja ma prawo zawiesić serwer bez zwrotu pieniędzy. Źródło: http://fiberhost.pl/page.php?id=2 Jeżeli w tej chwili masz już ataki DDOS na serwer skorzystaj z oferty hosteam.pl lub OVH, tak jak radzą ci moi poprzednicy. Czyli chyba fiberhost odpada. OVH chyba raczej nie ma możliwości wpłaty PSC ani SMS, a czy hosteam ma coś takiego to nie wiem, nie mogę znaleźć tam nawet rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Jeżeli nie zależy Ci na lokalizacji to brałbym VPS z OVH. Jeżeli zależy to tylko Hosteam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Zapraszamy do zapoznana się z naszą ofertą hostingową, która na pewno spełni wymienione w temacie oczekiwania: http://hyperhost.pl/ W ofercie posiadamy serwery VPS od 19.99 zł / mies. Pozdrawiamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Up, a posiadacie filtr anty ddos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonrive 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 To znaczy, zależało by mi też na możliwości wpłacania poprzez SMS bo nie każdy może zrobić przelew a sam tego opłacać nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach