draker 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Witam, Obecnie przerzuciłem się na ofertę kimsufi.com i mój stary serwer z oferty z 2012 roku w Kimsufi (ale "podpięty" w OVH) stał się zbędny. Koszt odnowienia 93,99zł netto / mc, parametry: Procesor: Intel® Xeon® CPU X3220 @ 2.40GHz 4GB RAM Dysk 1x750GB (wymieniony na nowy w OVH bezpośrednio po zakupie - obecnie ma ponad 15000 godzin, ale nie wywala błędami) Oczywiście serwer widnieje w panelu OVH, a nie jak w nowych serwerach - na kimsufi.com, transfer bez limitu, 100MBps, dostęp do 100GB backupa, supportu OVH, możliwość kupna IP Failover - mi to było zbędne i przesiadłem się na nową ofertę w Kimsufi. Data odnowienia: każdego 2 dnia miesiąca (kolejne odnowienie 2 marca). Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o oferty na PW lub mail: drakerc [at] me.com. Cena do uzgodnienia - poczekam na oferty i sprzedaję temu, kto da najwięcej, bo w sumie nie mam pojęcia, za ile powinienem go "puścić". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach