kornes 1 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) Witam!Poszukuje serwera vps (LowEnd) we Frankfurcie lub ew. jak najbliżej ten lokacji. Specyfikacja minimalna która mnie zadowoli to: Cpu: 512mhz Ram gwarantowany: 128mb Hdd: 2gb Net: 20MBit / 70gb/mc Wirtualizacja: obojętna Inne wymagania: Iptables płatność miesięczna paypal Cena: do 5 euro/mc Z góry dzięki za wszelkie propozycje, bo jak do tej pory jedyne co znalazłem to jakieś amatorskie krzaki z uptimem do 1 dnia; nie oczekuje cudów w tych widełkach cenowych i rodzaju usługi ale mógłby działać chociaż tydzień bez problemów Edytowano Luty 23, 2014 przez kornes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 edis.at to zdecydowanie nie jest "krzak" i ma lokalizację we Frankfurcie oraz obsługuje PayPala. W cenie do 5 euro (+ podatek) załapiesz się na VPSa na vServerze albo OpenVZ z Solusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Jeśli chcesz za darmo to masz: http://host1free.com Tylko łącze jest 10Mb/s - ale masz 500 GB / miesiąc. Procek 800 mHz Ram: 128 MB + 256 MB SWAP HDD: 10 GB u mnie uptime sięga nawet kilku tygodni, jak serwer nie jest bardzo obciążony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) u mnie uptime sięga nawet kilku tygodni, jak serwer nie jest bardzo obciążony. Aha czyli jak go obciążysz to wszystko pada? Zachęcające możesz jeszcze sprawdzić ionic.pl a dokładniej de50.pl Mam tam VPSa i nie zauważyłem jakichś problemów z serwerem. Uptime co prawda 10 dni, ale mam go może z miesiąc. Tylko to już Hetzner... Edytowano Luty 23, 2014 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kornes 1 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) możesz jeszcze sprawdzić ionic.pl a dokładniej de50.pl wygląda fajnie, mógłbyś mi wysłać na pm IP vpsa u nich? zobaczyłbym sobie trasę. @topic Dzięki za propozycje, jak ktoś ma jeszcze jakieś to zapraszam do podzielenia się =) Edytowano Luty 23, 2014 przez kornes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Aha czyli jak go obciążysz to wszystko pada? Zachęcające możesz jeszcze sprawdzić ionic.pl a dokładniej de50.pl Mam tam VPSa i nie zauważyłem jakichś problemów z serwerem. Uptime co prawda 10 dni, ale mam go może z miesiąc. Tylko to już Hetzner... Nie postawię na tym serwera minecraft, jeśli nie jest obciążony w 100% to oczywiście, chodzi stabilnie :0 Każdy VPS przy przeciążeniu się wyłącza. Nie miałem tutaj na myśli, że jeśli będzie w jakikolwiek sposób obciążony to od razu pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2014 Każdy VPS przy przeciążeniu się wyłącza. Mógłbyś wyjaśnić dlaczego się wyłącza ? Co do usługi to oczywiście polecam http://rootbox.com podstawowy pakiet zawiera znacznie więcej aniżeli Twoje wymagania. g. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 26, 2014 Mógłbyś wyjaśnić dlaczego się wyłącza ? Co do usługi to oczywiście polecam http://rootbox.com podstawowy pakiet zawiera znacznie więcej aniżeli Twoje wymagania. g. lol Poszukuje serwera vps (LowEnd) we Frankfurcie lub ew. jak najbliżej ten lokacji. Serwery rootbox znajdują się w serwerowni Warsaw Data Center, zlokalizowanej w samym centrum Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach