Mateusz Bacławski 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 Witam, po poprawie większości błędów proszę o "surową" ocenę portalu. Skrypt jak i design mojego autorstwa a nie jak większość podobnych serwisów z gotowca. Oczywiście strona nie jest jeszcze gotowa w 100%, dużo brakuje, dużo do poprawy. Ale na bieżąco udoskonalam ją. http://memy24.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 Ale co tu oceniać? Skrypt jak każdy inny. Ogólnie na + że jest w miarę OK (dla oczu). Reszty nie komentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dether 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Fajnie ze skrypt jest Twojego autorstwa, troche moglbys popracowac nad kolorystyka bo jak dla mnie moglaby byc jakas lzejsza, bardzije pastelowa lagoniejsza dla oczu. Ale ogolnie bardzo na + Tylko smuci mnie stawianie miliarda stronek typu demoty i kwejk.. da sie w ogole na tym jeszcze zarobic obecnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Bacławski 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Ogólnie nie nastawiałem się na zarobek, bardziej na samo zrobienie takiej strony;) Zarabiam na androidzie, więc to jest taka odskocznia od rutyny. Jak zwróci się za domemę i może vps to będzie sukces.A co do kolorystyki to jakoś nie mam pomysłu, może jeszcze nad tym popracuje w przyszłości Edytowano Luty 25, 2014 przez Mateusz Bacławski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marches 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2014 Lepiej zoptymalizuj kod bo przy większej ilości zapytań zajedzie ci serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel5 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 rzeczywiście kolorystka w pewnych miejscach aż kuje w oczy, np. górne menu z tym jaskrawym zielonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 Przydałaby się jakaś lepsza szata graficzna, bo serwis za bardzo utożsamia się z demotywatorami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barney555 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 Ciężko jest obecnie przebić się z takim portalem, ponieważ takich stron jest w necie setki. No ale świat do odważnych należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 Zielony, niebieski, czerwony, szary, biały, czarny, tekstura, gradient - trochę za dużo tego. Ciemno i smutno ponadto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach