jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 witam, mam male pytanko, przenioslem sobie strone na inny serwer (joomla) i stalo mi sie takie cos ze po wejsciu na witryne pokazuje tylko info ze serwer stoi, zamiast zaladowac od razu index.php. Musze dopiero dopisac index.php do adresu zeby strona sie zaladowala. Jak to zmienic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 W .htaccess DirectoryIndex index.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Usuń z katalogu głównego plik index.html lub index.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Obie opcje pomogą. (2) jeżeli w configu masz dopisane index.html index.php index.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 zapomanialem napisac.. w htaccess.txt mam DirectoryIndex index.php i to nic nie zmienilo nie wiem dlaczego... jedyny index w moim www to index.php zmiana z htaccess,txt z do .htaccess tez mi nic nie pomogala moj plik .htaccess http://www22.zippyshare.com/v/94941223/file.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 A ta Joomla jest w głównym katalogu zainstalowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 Tak, i dodam, ze wczoraj jeszcze byly dnsy nie zaktualizowane i generalnie sprawdzalem to na samym ip serwera i teraz powiem ze wyglada to tak: odwiedzam ip serwera: dostaje info It works!This is the default web page for this server. odwiedzam domene przypisana do ip tego serwera: witryna sie wyswietla wraz z cala zawartoscia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 htaccess.txt raczej .htaccess ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 jak juz pisalem zmiana z htaccess,txt z do .htaccess tez mi nic nie pomogala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danor 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 Tak, i dodam, ze wczoraj jeszcze byly dnsy nie zaktualizowane i generalnie sprawdzalem to na samym ip serwera i teraz powiem ze wyglada to tak: odwiedzam ip serwera: dostaje infoIt works!This is the default web page for this server. odwiedzam domene przypisana do ip tego serwera: witryna sie wyswietla wraz z cala zawartoscia. "odwiedzam IP serwera" - pewnie tu tkwi problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach