adifpll 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Witam jakiś czas temu w 1and1 była "promocja" domeny PL na 3 lata w umowie nie było nic na temat płatności po 3 latach , 2 razy pisałem do boku i 2 różne osoby poinformowały mnie że po 3 latach nic nie muszę składać jezeli chce przerwać "odnowienie" domeny , od kilku dni czytam złe opinie na temat 1and1 dziwne pobrania z karty kredytowej chciałbym się dowiedzieć czy mogą mi coś "pociągnąć z konta?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Korzystałeś z tej oferty http://www.1and1.pl/TcSpecialOfferDomainPLSept13 ? Wyraźnie jest napisane, że jeżeli przeniesiesz domenę od nich w okresie promocji, czyli 3 lat, to musisz opłacić fakturę przedłużającą ważność domeny o rok w kwocie z aktualnego cennika plus vat np. dla pl 79,90+23%VAT. Po okresie 3 lat, przedłużając domenę na 4 rok, także zapłacisz w przypadku pl 79,90+23% VAT. Edytowano Luty 21, 2014 przez mmmm21 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Interesuje mnie czy po 3 latach musze coś płacić nie chce jej nigdzie przenosić Edytowano Luty 21, 2014 przez adifpll (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Po 3 latach możesz domeny nie odnawiać, wtedy przepadnie, lub odnowić ją pod koniec 3 roku, opłata za przedłużenie będzie zgodna z obowiązującym cennikiem. Na dzień dzisiejszy, gdyby zbliżał się koniec 3 roku i chciałbyś domenę przedłużyć, zapłaciłbyś dla domeny pl 79,90+ 23% VAT. Edytowano Luty 21, 2014 przez mmmm21 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Dziękuje można zamknąć poleciał + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach