czyzio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2004 Poszukuje hostingu w Polsce najlepiej w firmie z dobrą marką na rynku. Na razie znalazlem: www.hosting.tpi.pl www.2be.pl www.futuro.pl Co możecie polecić i jakie są + i - ? Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr__y 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2004 Zobacz tutaj: http://wspolnasprawa.info Bardzo ciekawa inicjatywa non-profit. Mają mocny,stabilny serwer(Xeon 2.2GHz, 3 GB RAM, dyski SCSI 15000 rpm itd) i niezłe łącza. Dzięki temu, że to non-profit, mają korzystne ceny. Serwerek sparwdzony, sam wykupiłem tam konto. Jestem bardzo zadowolony, wszystko pracuje jak należy. Do tego dobry admin - zero problemów z kontaktem, można się dogadać i załatwić co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2004 home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin.maziarz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2004 www.hosting.tpi.pl Taka ciekawostka: według nieoficjalnych infomacji uzyskanych przez Puls Biznesu TPSA dąży do likwidacji TPI, jednak według tego samego informatora wszelkie usługi, które świadczy TPI mogą zostać przeniesione do spółki Contact Center. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2004 www.2be.pl Tę mogę polecic... BTW: spojrz w moj podpis... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2004 polecam serwery.pl home.pl fr.pl i webserwer.pl [z wszystkich korzystałem lub jeszcze korzystam/nie jestem związany z żadną z w/w firm] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owiec 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2004 kei.pl Nie polecam za to nikomu sisco.pl Poszukam odpowiedniego miejsca/posta i opisze jak sisco fajnie dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach