www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 Czy ktoś z Was korzysta z oficjalnego modułu HRD do WHMCS, który oferuje HRD ? Udało się komuś zarejestrować domenę przez owy moduł ? U nas wygląda to tak, że pojawiają się tajemnicze błędy podczas rejestracji o nieistniejącej tabeli (udało się rozwiązać) oraz o błędzie w polu IdNumber. Mam wrażenie, że nawet HRD nie wie o co chodzi, gdyż cała dotychczasowa korespondencja sprowadza się do pytań, które nie przyczyniają się do rozwiązania problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 U mnie próby rejestracji kończyły się białą stroną, albo dziwnymi błędami, więc z racji tego, że istnieją lepiej działające (choć tez nie idealne) moduły odpuściłem go ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 Totalnie niedopracowany, dla jednego projektu chcieliśmy go wdrożyć ale po 3 tygodniach mailowania z "supportem" hrd czyli 1 osobowym BOK daliśmy sobie spokój i kupiliśmy kolejną lickę w Appkorn - p. Przemysław robi naprawdę kawał dobrej roboty jeśli idzie o WHMCS (wdrażał także dla nas jeden customowy mod), więc polecam usługi jego Firmy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 Moduł z Appkorn działa idealnie, maja też dobry support. Warto zapłacić za ten moduł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBALDATA 29 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2014 Mimo chęcia po wielu mailach i próbach ja również odpuściłem. Najwidoczniej produkt ten wymaga jeszcze troszkę pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2014 Tylko najciekawsze jest to, że HRD twierdzi, że moduł jest "w powszechnym użyciu". Chyba jednak mało prawdopodobne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2014 Jak sytuacja z tym modułem w tej chwili ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2014 Moduł nie jest na 100% dopracowany i chyba HRD nie rozwija go dalej. Są błędy zwłaszcza przy transferach domen, które trzeba telefonicznie konsultować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mizax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 Jedynym sensownym i działającym modułem HRD jest ten od AppKornu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniferek 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 A co w module od HRD nie działa ?? oraz jakie błędy są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2014 Mało co tam działa, a co najgorsze - moduł nie jest kompatybilny z tymi, które były dotychczas dostępne na rynku (darmowe i płatne), co praktycznie wyklucza możliwość jego użycia w przypadku, gdy ktoś już wcześniej korzystał z innego pluginu. Sama firma wie o istnieniu problemu, ale mają to generalnie gdzieś bo odsyłają do bliżej nie określonych dat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2014 mówisz o oficjalnej wersji, niedawno pobieranej tego modułu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniferek 11 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2014 To fakt że nie wszystko działa ale wystarczy troszkę to poprawić i działa jak należy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach