lou. 11 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Witajcie. Trapi mnie mały problem. Zamówiłem sobie polską numer IP w ovh - ponieważ, chcę by wykrywało serwer TS3 jako polski. Gdy dodaje go do gametrackera to niestety pokazuje serwer w Austrii (na drugim adresie jest tak samo) Wiecie coś na ten temat? Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 OVH pewnie dostało numeracje którą kiedyś była w austrii, niby zgłosiło ją jako polska ale baza gametrackera jest stara. Inna sprawa że serwer fizycznie nie jest w .pl i powinien mieć prawdziwą geolokalizację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Tzn. nie ma opcji by gametracker wyświetlał serwer jako Polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Kiedyś się może zmieni, możesz też do gametrackera pisać żeby w końcu baze updatowali tam jest podstawa problemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Aha rozumiem, serwer w polsce niestety odpada - chyba, że hosteam, lecz nie po to kupowałem serwer by po 4 dniach to zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Poczekaj troszeczkę. Bez pospiechu. Baza jest odnawiana co jakiś czas. Miałem podobna sytuację lecz po dwóch tygodniach wyczekiwania rosyjskie IP stało się angielskim IP. Nie powiem tobie na jakiej zasadzie i w jakim terminie to się dzieje ale na pewno będziesz miał takie IP jakie oczekujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScrepT 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Przypadkiem na gametrackerze nie da się ręcznie zmienić lokalizacji serwera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 O ile pamietam na gm da się zmienić lokalizacje recznie. Miałem podobną sytuacje tyle ze serwer fizycznie stał w pl, a gm pokazywał Rosje natomiast tsviewer PL. Strasznie mnie to wkurzało więc wole używać swojego monitora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach