Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Witajcie ! Poszukuję serwerów VPS w takich lokalizacjach parametry jakie mnie interesują dla każdego z nich to minimum. Parametry: -20 GB Dysk Twardy -1GB RAM -Procesor Gwarantowany 2GHZ -Transfer oczywiście no limit Lokalizacje: -Anglia -Stany Zjednoczone -Francja -Hiszpania Budżet: 15-30 € za serwer, Edytowano Luty 16, 2014 przez Kwiat. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Powodzenia! * * mam nadzieję, że ironia wyczuwalna. Czego szukasz: shared/VPS/dedykowane/cloud? Jakie parametry? Budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Powodzenia! * * mam nadzieję, że ironia wyczuwalna. Czego szukasz: shared/VPS/dedykowane/cloud? Jakie parametry? Budżet? Ojj aż po okulary poszedłem tak na szybko pisałem ,że zapomniałem o najważniejszym już poprawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 OVH.pl - Francja - Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Transfer oczywiście no limit Z tym będzie największy problem, jeśli to nie jest takie ważne dla Ciebie to zapraszam do nas. W tej cenie 30 Euro za serwer będziemy mogli Ci coś zaproponować w USA i UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 -Transfer oczywiście no limit Czemu "oczywiście"? Pod co to jest? No limit to fikcja, chyba że na słabszym łączu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Czemu "oczywiście"? Pod co to jest? No limit to fikcja, chyba że na słabszym łączu. Przecież wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 edis.at - sam mam zamiar tam zrobić zakupy za kilka miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 edis.at - sam mam zamiar tam zrobić zakupy za kilka miesięcy Oooo Dzięki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach