wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Witam, jedna z moich domen posiada właściciela na wygasłej domenie (dostępna w aftermarkecie) i dzięki temu nie mam za bardzo jak jej przetransferowac na swoje dane (trzeba kliknąć w link potwierdzający wysłany na pocztę z wygasłą domeną). Kontaktu z osobą rejestrującą nie mam, więc ni jak zmienić dane właściciela. Macie jakieś pomysły jak ten problem ugryźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Jeżeli jest na Twoje dane to pisz do rejestratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 No i tu kolejny komiczny motyw.. PESEL mój a reszta nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Witam, jedna z moich domen posiada właściciela na wygasłej domenie (dostępna w aftermarkecie) i dzięki temu nie mam za bardzo jak jej przetransferowac na swoje dane (trzeba kliknąć w link potwierdzający wysłany na pocztę z wygasłą domeną). Kontaktu z osobą rejestrującą nie mam, więc ni jak zmienić dane właściciela. Macie jakieś pomysły jak ten problem ugryźć? Zapłać za wygasła domenę, utwórz konto mail, przejdź przez proces z potwierdzeniem transferu domeny, (nie podawaj nigdy nieprawidłowych danych) - popraw dane na właściwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Planuję tak zrobić, bo ta domena była rejestrowana przez osoby, w tym czasie nie byłem obecny jak przechodzili proces rejestracyjny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach