kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Cześć, Potrzebuję stworzyć podkategorie, przeszukałem chyba cały internet na ten temat i natrafiłem na ten poradnik - http://www.dezzain.com/wordpress-tutorials/how-to-show-all-child-categories-from-parent-category-in-wordpress/ Efekt jest dokładnie taki, jaki bym chciał. No i moje pytanie - gdzie wkleić ten kod ? Jestem laikiem w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Tam gdzie chcesz pokazać kategorie, w odpowiedni plik szablonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) A jaki jest ten "odpowiedni plik szablonu"?... Chciałbym umieścić te podkategorie tak jak jest na obrazku w tym tutorialu ew. w lewym menu. Edytowano Luty 14, 2014 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Zależy. Jaki masz szablon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Hueman - http://wordpress.org/themes/hueman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 header.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) EDIT: Wkleiłem, szablon się delikatnie wykrzaczył. Popróbuje na innych stronach. Edytowano Luty 15, 2014 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 No bo to już trzeba dostosować style, nie ma tak, że wkleisz i działa idealnie. A Hueman czasem nie ma wielopoziomowych kategorii? Mam go na paru blogach, potem sprawdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Niestety nie. Można stworzyć coś takiego: Kategoria 1 i pod tym podkategoria 2, a to nie wygląda dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach