Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Najnowsza plotka z nocy, czekamy na oficjalne informacje bądź zdementowanie faktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 To fakt, sprawdź KRS. Poszło 75% udziałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Czyli drogie az.pl podrożeje jeszcze bardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 http://www.biztok.pl/artykul/fuzja-w-polskim-internecie-homepl-przejal-rywala_a15279 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 jaka plotka z nocy skoro to już w mediach jest od paru dni? http://rynekdomen.pl/2014/home-pl-przejal-azetke/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 jaka plotka z nocy skoro to już w mediach jest od paru dni? http://rynekdomen.pl/2014/home-pl-przejal-azetke/ Mirek, artykuł z wczoraj, więc jakie parę dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Nie wiem co o tym myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Mirek, artykuł z wczoraj, więc jakie parę dni? http://www.biztok.pl/artykul/fuzja-w-polskim-internecie-homepl-przejal-rywala_a15279 12.02.2014 dzisiaj 14... dwa to już nie para? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 12.02.2014 dzisiaj 14... dwa to już nie para? W dalszym ciągu nie. Parę to zaimek oznaczający przybliżoną liczbę większą od 2, ale mniejszą od 10 (por. SJP wyd. PWN), więc "sorry, but your argument is invalid" A poważniej, to ja nawet nie wiedziałem, że home.pl już nie jest polską firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Brak informacji prasowej po stronie home.pl, az.p milczy stąd chyba im nie zależało na rozgłosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 nic nowego, jak zmiany są już w krsie to kroiło się od jakichś2 miesięcy bo przecież jest czas na zmiany w sądzie kilka tygodni + takie deale to nie kwestia 2 dni więc zapewne z rok dwa negocjowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 To raczej ruch spod rynny na deszcz... (tak, nie odwrotnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 W skrócie zagraniczne kapitały przejmują Polskie firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Az nie było polską firmą do końca, z tego co kiedyś kiedyś czytałem to kupił to niemiecki konkurent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Część udziałów była w posiadaniu Key-Systems (Niemcy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 No właśnie o tym mówię, widocznie może źle zrozumiałem ale myślałem właśnie, że az.pl nie jest już polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Hmm, V4C trzyma też Konsalnet i chodzą coraz większe ploty że chcą się tego wyzbyć i że trwają negocjacje. Monitoring i GI już poszło, zdaje się że do Solidu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2014 Niczego to nie zmieni poza nazwą większościowego udziałowca. Chyba że ceny będą ujednolicone. Niby wykupili jednego z głównych rywali. Nie mam tam ani jednego usługi, więc ani mnie to ziębi, ani mnie to grzeje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2014 Rośnie monopolista...zmieniać raczej nic nie będą bo jakby nie patrzeć Az.pl ma juz jakąś tam wypracowaną markę, więc pewnie pozostanie osobnym serwisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2014 Dokładnie, należy to traktować jako inwestycja i skupywanie firm z rynku. Monopolu nikt nie lubi ale liczę na to, że zmotywuje to pozostałe firmy do rozwoju z korzyścią dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach