R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 (edytowany) Witam, jeśli będziecie rozliczać swoje pity to bardzo bym prosił o pomoc i przekazanie tej informacji swoim znajomym z góry dzięki Edytowano Luty 13, 2014 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniferek 11 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Nie można zdj odtworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 http://www51.zippyshare.com/v/78844146/file.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Edytowałem temat zdjęcie jest już widoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adammak 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Ja nadal nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Nie zrozum mnie źle ale to Ty masz takie problemy zdrowotne? pytam bo może zdjęcie to podobieństwo przypadkowe i nick też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Nie zrozum mnie źle ale to Ty masz takie problemy zdrowotne? pytam bo może zdjęcie to podobieństwo przypadkowe i nick też. tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 tak Współczuję z całego serca. Podesłałem znajomym numer konta, czy zgodziłbyś się, aby umieścić foto na przykład na FB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Może lepiej niech swój numer konta podeśle zainteresowanym bo fundacja chyba pobiera jakąś część kasy, nie? Edytowano Luty 15, 2014 przez nesti (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PixelMedia 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Wiecej info Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Jakieś info Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Jakieś info Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Współczuję z całego serca. Podesłałem znajomym numer konta, czy zgodziłbyś się, aby umieścić foto na przykład na FB? Rafał sam udostępnił zdjęcie na fejsbuku, także myślę, że się nie obrazi. Możesz wejść na jego fajsbuka i udostępnić to, co wrzucił. Przekazałem z siostrą 1%, znajomym też przekazałem info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Współczuję z całego serca. Podesłałem znajomym numer konta, czy zgodziłbyś się, aby umieścić foto na przykład na FB? Nie lubię współczucia, ponieważ każdego z nas może takie coś spotkać - jak najbardziej udostępniaj te wizytówkę dalej i dalej za każdy 1% dzięki Może lepiej niech swój numer konta podeśle zainteresowanym bo fundacja chyba pobiera jakąś część kasy, nie? Nie nie fundacja nic nie pobiera z uzbieranych środków mogę wykorzystać na leczenie np w sanatorium lub sprzęt rehabilitacyjny. Takie małe info koszt leczenia 2 tygodniowego w sanatorium to 3000 tyś zł a z NFZ dostaje się tylko raz na 2 lata . Edytowano Luty 15, 2014 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Rafał sam udostępnił zdjęcie na fejsbuku, także myślę, że się nie obrazi. Możesz wejść na jego fajsbuka i udostępnić to, co wrzucił. Wolę jednak zapytać Nie lubię współczucia, ponieważ każdego z nas może takie coś spotkać - jak najbardziej udostępniaj te wizytówkę dalej i dalej za każdy 1% dzięki Doskonale rozumiem, co nie zmienia jednak faktu. Powodzenia w zbiórce! Wrzucę na FB, na swojego bloga, na GL i parę forów, na których mam konto. Mam nadzieję, że się uda. Będę w tym roku też miał 4 PITy więc też oczywiście przekażę procent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 Odświeżam Z góry dzięki za pomoc liczę na waszą pomoc bo jak sami wiecie nasze Państwo przyznaje rehabilitacje raz na 2 lata a to w moim przypadku za mało Ciebie to nic nie kosztuje a mi pomorze. jeśli możesz przeznacz ten 1% i przekaz dalej . Udostępniaj gdzie się tylko da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach