kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Witam,Zastanawiam się nad zakupem power banku, w fajnej cenie na allegro jest bateria oznakowana jako"P3"co to oznacza? Co to P3 w baterii ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 (edytowany) Masz na myśli to? W w/w wypadku P3 to kolejna interpretacja pojęcia znaku towarowego/marki w wykonaniu kamratów z Dalekiego Wschodu. Coś jak smartfony GT-9500, C5000, WG3 i inne produkty firmy Made in China. Parametry techniczne takiej baterii należy traktować z przymrużeniem oka. Sugeruję dopłacić, jednak kupić produkt sprawdzony pod względem trwałości jak i sprawności energetycznej. Edytowano Luty 12, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Dziekuje za odpowiedz. Jednak zaryzykowalem. Ma czlowiek 100% pozytywów, fajnie sie z nim gadalo. Co by tu dalej mowic. Nikt nie daje za taka cene 12000mAh, co jest dziwne, ale zaryzykowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 (edytowany) Osobiście podejrzewam, że były to pieniądze wyrzucone w przysłowiowe błoto. Za ok. 80-100 PLN miałbyś sprawdzone 10000 mAh (M-Life ML0513: 1, 2), ale kto nie ryzykuje ten traci Nie zapomnij pochwalić się wrażeniami z użytkowania produktu. Edytowano Luty 12, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Oczywiście napisze coś o produkcie Dziękuję za pomoc. A tak na przyszłość, na co patrzeć przy wyborze baterii / akumulatora. Bo do tej pory kierowałem się mAh, bo to ich pojemność, a w baterii chodzi o to, zeby długo trzymała, prawda ?Więc co jest jeszcze ważne, bo tak jak na procesor też do nie dawna patrzyłem na puste liczby, tak teraz znowu się chyba na tym przejechałem. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Ja mam swojego powerbank 5600mAh i jestem z niego zadowolony, jednak przyznam że nie przydaje mi się, jest to fajny temat na podróż lub do szkoły. Jeżeli rozładuje się telefon zawsze jest drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Ja potrzebuje powerbank do szkoly i na zawody bo daleko wyjezdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2014 Siema, Opinii power banku jeszcze nie przedstawie, bo nie zdążyłem przetestowac, poniewaz mam z nia problem. Glownie potrzebna mi jest ona do telefonu - samsung galaxy s3. Tak jak moj mobilby router laduje i nie ma problemu, to jak podlaczam do telefonu, to wyswietla sie, ze laduhe ale przez 3sekundy, pozniej power bank sie wylacza, mrygaja na nim diody jakby byl rozladowany, chodziaz tak nie jest. Problem jest tylko z telefonem . Jest jakas opcja w ustawieniach fona, zeby mozna bylo nie oryginalna ladowarka ladowac czy cos takiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Cześć, zmień kabel usb na orginalny od samsunga, rownież mialem taka sytuacje w moim przypadku byla to wina wlasnie kabla, zmienilem na oryginalny i smiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Ile taka bateria wytrzyma bo posiadam Galaxy S4 i przenośny głośnik z wbudowaną baterią i coś takiego by mi się przydało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach