Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Sprzedam domenę oceniamy.eu zarejestrowaną w AfterMarket kontakt: wygratylkosilny@gmail.com Oferty przyjmuje do piątku 14.02. Minimalna kwota jaka mnie interesuje to 250zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniferek 11 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Statystyki potrzebujemy tej domeny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Generalnie ruch to ponad 200 odsłon (wg. aftermarket) Nie zrobiłem z niej żadnego uzytku, więć jest "świeża". Jakie statystyki mogę przedstawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2014 Z braku laku oferta nadal jest aktualna. Wystawiam aukcje w AfterMarket pZDR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2014 Podbijam 100-150zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2014 75zł taniej nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach