PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 @strefapc - nie korzystałem nigdy z usług Esdata, więc nie wiem o czym mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Najlepszym sposobem dla Ciebie będzie potestować kilka firm i usług. Zwracaj uwagę przede wszystkim na: -uptime serwera -szybkość połączenia ftp, ładowania stron -czas odpowiedzi na helpdesku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) @up Uptime serwera jeszcze nie miałem "kiedy" przetestować Co do szybkości połączenia FTP i ładowania stron - najgorzej póki co nie jest, ale z tego co się dowiedziałem - jestem pierwszy na "matce" i to świeży serwer, więc nie ma co chwalić póki co. Co do czasu odpowiedzi na helpdesku - kontaktuję się z nimi za pomocą GG i bywa różnie - raz na rozpoczęcie rozmowy czekałem godzinę i ogólnie konsultant lekko zamula, ale idzie się dogadać, idą na kompromisy i dają (przynajmniej póki co) ciekawe oferty. Na łączu wyciągnąłem póki co ok. 10 mB/s wysyłania, więc jest tak jak już wspomniałem póki co lepiej niż w MintsHost.pl. W ciągu doby dam Wam skrypt speedtesta na tym serwerze, to się sami przekonacie co do prędkości łącza. :-) Edytowano Luty 13, 2014 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach