Gość Bil Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Na forum też już ok, ale na wht.pl nadal opera mi krzyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joachim111 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Nie wiem czy tylko u mnie występuje bug, ale również na tapatalk wieje ostrzeżeniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 U mnie nie, sprawdzę jeszcze po upgrade tapatalk na forum bo wyszła nowa wersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joachim111 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Co jakiś czas, wyskoczy ostrzeżenie o zagrożeniu. Edytowano Marzec 17, 2014 przez Joachim111 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Nie kochają was Łoo! [OT] Dawno nie widziałem XPeka. Jak dobrze kojarzę to jakoś w tym roku mają porzucić nawet jakiekolwiek wsparcie dla niego. A tak na marginesie to mi FF/Chrome nic nie wyrzuca. Edytowano Marzec 25, 2014 przez malu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach