N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 U mnie rownież blokuje strone mobilną, przegladarka opera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) http://scr.hu/1ffd/xan0z Jakaś stara opera (jeszcze na presto), przed chwilą.. Przy wchodzeniu mam "Złośliwe oprogramowanie", a teraz np mam "Możliwość oszustwa". Edytowano Luty 14, 2014 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Potwierdzam, na Operze wht jest zablokowane. Poza tym, na żadnej przeglądarce nie działa mi edytor.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Ja tam mam linuxa i nie narzekam. Fakt faktem na Firefoxie nie działa rozbudowany edytor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 W sumie u mnie też troszkę się popsuło, wcześniej mogłem kliknąć z boku na powiadomienia, i pokazywało się takie małe menu javascriptowe z powiadomieniami, teraz od razu przechodzi do strony z powiadomieniami. No i do tego powiadomienia się nie "odznaczają" jako przeczytane. ciągle teraz mam 2 nowe powiadomienia, mimo, że klikałem milion razy, żeby wyświetlić te posty... Ooo w starej operze zniknęły ostrzeżenia itd. już nie ma żadnych zagrożeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 Ja tam mam linuxa i nie narzekam. Co to ma do rzeczy? Testowałem zarówno na Fedorze jak i Winzgrozie opere, chrome oraz ff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Co to ma do rzeczy? Testowałem zarówno na Fedorze jak i Winzgrozie opere, chrome oraz ff Pochwalić się chciał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 ostrzeżenia na starej operze wróciły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bil Zgłoś post Napisano Luty 15, 2014 Potwierdzam problem na operze starej operze serii 12.16. Informuje, że tej stronie jest możliwość oszustwa. Na operze next również informacja. Złośliwa witrynaOtwarcie tej strony może być szkodliwe. Została ona zgłoszona jako rozprowadzająca złośliwe oprogramowanie. Opera Software stanowczo odradza odwiedzanie tej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 To i ja potwierdzę - przez yandex api blacklistował wht. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 16, 2014 Pochwalić się chciał . Nie, mi po prostu nic nie wykazuje Chociaż mam zainstalowane na wszelki wypadek antyvirka. Korzystam z FireFox i jest w porządku, może coś opera świruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Adserver uaktualniony do najnowszej wersji, czekam jeszcze czy wszystkie statystyki złapie poprawnie. Odnośnie błędów JS będziemy szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Jeśli chodzi o błędy z JS to u mnie minęły, lecz Opera nadal krzyczy że oszukujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 17, 2014 Bo to trzeba zgłaszać do rozpatrzenia. Jak tylko potwierdzę, że upgrade w 100% jest ok to będziemy działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Nie, mi po prostu nic nie wykazuje Chociaż mam zainstalowane na wszelki wypadek antyvirka. Korzystam z FireFox i jest w porządku, może coś opera świruje. Masz linuxa z antywirusem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 18, 2014 Tak. Kto bogatemu zabroni? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 Ja mam linuxa i tez mi pod opera krzyczy, że złośliwe oprogramowanie i możliwośc oszustwa :| brzydko wygląda.. ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 Adserwer jest czysty, zgłosiłem do rozpatrzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bil Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) A na http://hostlog.wht.pl/ i http://top100.wht.pl/ nic nie krzyczy. Na pozostałych opera informuje. Edytowano Luty 19, 2014 przez Bil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 Dolphin Browser na Andku tez krzyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 Podobno upgrade adservera to prosta sprawa, a codziennie błędy. Dzisiaj o 9 rano znowu zepsułem bo się okazało, że pluginy nie działają poprawnie. Czekam na wygenerowanie nowego debug.log i wtedy będę miał już 100% pewności, że adserver jest czysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 W operze już czysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 503? to brak dostępu (access denied) więc coś przekombinowane chyba bo akurat to nie powinno mieć wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 U mnie już na Andku nie krzyczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) 503? to brak dostępu (access denied) więc coś przekombinowane chyba bo akurat to nie powinno mieć wpływu. "Rypło" Ci się: 403 - Forbidden 502 - Bad Gateway 503 - Service Unavailable Edytowano Luty 22, 2014 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach