tomtom1992 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 Witam. mam pytanie do państwa dostałem licencje teamspeak3 od kolegi czy mogę ją używać na swoim serwerze teamspeak3 Dziękuje i pozdrawiam tomasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 11, 2014 Każda licencja jest chyba na IP przyznawana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Licencja nie jest przypisywana do konkretnego adresu ip, jednak moze byc uruchomiona z jednym serweremm przy dwoch drugi bedzie sie sam wylaczal wiec nie mozna jen dzielic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Licencja nie jest przypisywana do konkretnego adresu ip, jednak moze byc uruchomiona z jednym serweremm przy dwoch drugi bedzie sie sam wylaczal wiec nie mozna jen dzielic. Jest przyznawana do adresu IP od nowej wersji NPL funkcjonującej już chyba rok. Jeśli mówimy natomiast o starej licencji to może być odpalana na max 10 serwerach, jedyne co musi być spełnione to 10 virtual serverów (w sumie) i 512 slotów (w sumie). Serwer się będzie wyłączał jak w sieci będą funkcjonowały dwa virtual servery z takim samym IDkiem, a to się zdarza tylko jak skopiujesz ts3sqlite.db. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 A jak mam licencje po starym serwerze, to moge ją wykorzystać na nowym? Nowej licencji nie mogą przyznać. Chyba, że zarejestruje na brata albo kolegę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach