Taq 2 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Witam, ile będzie kosztować pozycjonowania stałych ok 3 fraz plus kilkanaście zmiennych co ok 3-4 miesiące. Strona aktualnie jest w top 3-4 chciałbym żeby ciągle była w min top 3. GG: 2948127e-mail : graca.kubicki@gmail.com Edytowano Luty 10, 2014 przez Taq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 dużo zależy od frazy z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 Wyślij stronę i frazy na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokoz.info 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2014 Wszystko zależy od tematyki strony, a co za tym idzie fraz. Inna cena będzie dla "fryzjer warszawa", a inna dla "fryzjer grajewo". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taq 2 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) anime-centrum.net frazy stałe : anime anime online anime online pl frazy nie stałe : nazwy poszczególnych anime zmianiajacych sie co ok 4 mies cena za miesiąc mnie inresuje Edytowano Luty 11, 2014 przez Taq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamek85 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 Jak dla mnie najlepszym sposobem jest darmowa wycena dostępna na niektórych stronach internetowych, wpisujesz sobie tylko w Google wyceń pozycjonowanie, wybierasz pierwszą stronę z brzegu, podajesz swoją domenę i słowa kluczowe, a wycenę dostajesz na maila. Łatwo można się tak zorientować w rynkowych cenach, a wycena do niczego nie zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rankit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2014 Każdy ma swoje czynniki oceny konkurencyjności frazy, a co za tym idzie ceny. Dlatego proponowałbym osobie, która szuka dobrego pozycjonera, wysłania ofert do kilkunastu firm i wybrania najkorzystniejszej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach