Gość thetox Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Napisałem CV lecz problem jest taki ze w programie jest inaczej i wysłane na e-mail w załączniku jest tez inaczej, w programie pokazuje mi wszystko na jednej stronie lecz w e-mailu najpierw wyświetla pierwsza stronę cv jako pusta potem druga strona cv ale całkiem inne czcionki, tak jak by skrzynka e-mail miała swoje własne formatowanie. Co robię źle? Czy są jakieś inne lepsze programy do pisania CV? Edytowano Luty 10, 2014 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 zapisz jako --> pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolmeduza 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 Dokładnie, trzeba skonwerterować do pdfa. Mój office tego nie potrafi, używam więc wirtualnej drukarki - wystarczy zainstalować sobie np. dopdf i potem w wordzie wybieramy "drukuj". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) No zapisanie w pdf i jest okey Zawsze drukowałem cv i zanosiłem gdzie trzeba to nie musiałem w pdf zapisywać bo drukowane wyglądało normalnie, lecz teraz muszę po rozsyłać drogą elektroniczną więc musi być w pdf, bo inaczej się bałagan robi. Edytowano Luty 10, 2014 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kromka 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 dziwne, mi się nie robiły takie rzeczy ale pdf jest dużo wygodniejszy to fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 Tobie nie ale osobą do których wyślesz CV już może się rozjechać a wtedy często lecisz :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Pół biedy jak rekruter otwiera Twoje CV w tym samym programie, w którym pisałeś, bo magia to się często zaczyna dziać jak otwierasz CV Wordowskie w OpenOffice Edytowano Luty 14, 2014 przez twintip (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach