JSem 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) System: Windows Server 2012 Standard Procesor: Inter® Xeon® CPU E5-2603 0 @ 1.80 GHz (2 procesory) Zainstalowana pamięć: 32 GB Typ systemu: 64 bitowy system operacyjny, procesor x64 Witam, Posiadam serwer o powyższych parametrach. Postawiłem na nim sklep prestashop. Problem jest następujący: na moim serwerze prestashop strasznie muli - otwieranie podstrony trwa od 30 do 60 sekund. Przeniosłem cały sklep na dwa inne hostingi i tam wszystko śmiga, podstrony otwierają się w 1 lub 2 sekundy. W jaki sposób mogę sprawdzić co jest przyczyną powolnego otwieranie się stron na moim serwerze? Edytowano Luty 10, 2014 przez JSem (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 Czy masz jakiś panel? Jeśli tak to jaki, jeśli nie to jakie oprogramowanie zainstalowałeś pod sklep? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 System: Windows Server 2012 Standard - pewnie jakiś pierwszy LAMP z brzegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JSem 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 Nie mam panelu - zainstalowany jest Apache 2.2, PHP 5 i MySQL 5.0. Dodatkowo zainstalowany jest Tomcat i Oracle, ale na innych portach więc chyba nie ma to znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach