aloes15 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Witam, od razu uprzedzam że jestem totalnie zielony i nawet nie wiem czy sformułowałem poprawnie pytanie. Potrzebuję założyć kilka kont na pewnym polskim forum, problem w tym że można posiadać tylko 1 konto na IP. Mogę niby je założyć przez proxy, ale chcę te konta z tych samych IP prowadzić przez wiele miesięcy czyli proxy na dłuższą mete odpada. Jak się nazywa taka usługa gdzie mogę coś takiego zrobić ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsek 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 VPN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bil Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Adresy ip proxy mogą już być wykorzystane w podobnych celach co szuka autor tematu. Podejrzewam, że prędzej już ich ktoś użył niż zmieni się ich adres ip w dłuższym czasie. Podany VPN jesr dobry rozwiązaniem dla tego typu celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aloes15 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2014 Tak, jestem zadowolny z tego serwisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach