tHo 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Szukam darmowe hostingu, głównie będzie mi potrzebny do nauki HTML/CSS/PHP/MYSQL/AJAX/JS etc. Powierzchnia nie musi być duża, ważne żeby dobrze działał jakościowo. Dobrze by było, gdybym mógł robić kilka baz mysql itd. Aktualnie, niestety nie orientuję się w darmowych hostingach, dlatego pytam Was, co polecacie? btw. ewentualnie jesli nic sie nie znajdzie, chetnie wykupie jakiś hosting na rok, w miare tani. Zwykle użytkowałem unixstorm, ale tam mam ograniczenie do 1 bazy mysql w najnjizszym pakiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 To ja Ci podrzucam ct8.pl jak na darmowy to jest całkiem przyzwoity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsek 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Sprawdź Hostinger. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 W celach strikte testowych mogę Ci konto na swoim vps założyć. Jeśli chcesz to napisz do mnie pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andreaaudi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciamciaj 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2014 Masz promocje na darmowy hosting na rok od uti.pl, zobacz, moze Cię zainteresuje Wysłane z mojego iPad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barwin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Darmowy hosting do nauki php to Twoj wlasny PC z zainstalowanym xampem lub wampem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 http://www.000webhost.com/ Kiedyś korzystałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Culach 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) na hostingerze sama działałam kilka miesięcy - stricte pod naukę i rozkminę podstaw webdeveloperki. polecam. Edytowano Maj 14, 2014 przez Culach (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Darmowy hosting do nauki php to Twoj wlasny PC z zainstalowanym xampem lub wampem Lepiej zewnętrzny np. ugu.pl + notepad++ i też masz live edycje na ftp. Po zmianach zapisujesz i patrzysz na przegląrkę bez instalacji zbędnych programów na PC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2014 Darmowy nie znaczy że nie jest dobry. backupftp.pl - do nauki czy do trzymania witryny o małym ruchu jak najbardziej doskonały. Chodź podejrzewam że krzyczeć nikt nie będzie jak ten ruch wzrośnie a na witrynie będzie ich baner reklamowy. Przecież to naturalne że w sposobie myślenia coś za coś wilk syty i owca cała. Realnie patrząc nauka na zasadzie stworzenia środowiska na własnym komputerze również jest doskonałym rozwiązaniem i kto wie czy nie lepszym. Szukanie za i przeciw z dwóch wspomnianych jest mało rozsądnym podejściem do sprawy zwłaszcza kiedy rozmawiamy o rozwiązaniu do nauki. W miarę postępów poszerzenie warsztatu doświadczalnego to tylko kilka kliknięć by przesiąść się z lokalnej maszyny na wirtualną. A potem to już z górki.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dipolowy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 Ja moje pierwsze kroki z php i mysql stawiałem właśnie na http://www.000webhost.com/ i byłem zadowolony. Dla podstaw jest to świetny hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach