SquN 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Witam, potrzebuję polecenia odnośnie serwera VPS lub też serwera dedykowanego z Windowsem ( posiadam własną licencję na win ). Czy lepiej zainwestować w serwer z linux i stworzyć na nim kilka VPS czy bezpośrednio kupić VPS ? widziałem oferty kimsufi, co jest z nimi nie tak ? Są, aż tak tanie, że nie można uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsek 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Z Kimsufi jest wszystko w porządku, ponoć czasem ktoś dostanie jakieś trefne podzespoły ale ja się z tym jeszcze nie spotkałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Jeżeli polska lokalizacja nie jest priorytetem i kierujemy się jakością do ceny to tylko Kimsufi : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SquN 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 może uda się odkupić coś ciekawego, dzięki za pomoc o kimsufi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach