kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Witajcie Potrzebuję zrobic stronkę, która stoi na wordpressie. Musi to być "jednostronnicowa" strona, mam jednak jeden problem.Chodzi o to, że chciałbym aby w menu było 6 pozycji.I tak jak tutaj u mnie na stronie od razu w szablonie były dodane 4, to chciałbym móc sobie to dowolnie edytować, jak się kliknie na pozycje w menu przenosi na dół strony do odpowiedniego tematu. Mam do was pytanie, jak to edytować i dodac te pozycję w menu, żeby przenosiło na tą odpowiednią część strony głównej, bo tylko ta będzie.Link do strony testowej: http://przetargi58.byethost15.comZ góry dziekuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lms 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 W edytorze szablonów WP zmień header.php i wstaw tam kod swojego menu, np: <ul> <li><a href="#tytul1">Tytuł 1</a></li> <li><a href="#tytul2">Tytuł 2</a></li> <li><a href="#tytul3">Tytuł 3</a></li> <li><a href="#tytul4">Tytuł 4</a></li> <li><a href="#tytul5">Tytuł 5</a></li> <li><a href="#tytul6">Tytuł 6</a></li> </ul> Do tego pamiętaj zmienić też page.php tak, żeby publikowane artykuły mogły posiadały odpowiedni ID, np. id="tytul-1". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach